Friday, 29 April 2011

Nantikan cerita tentang skandal aku.

NANTIKAN SENARAI SKANDAL YANG PERNAH AKU MAIN AND REJECT :D

Thursday, 28 April 2011

Classmate Cina Sekolah Rendah

hehe. masa darjah 1 or 2 aku duduk tepi budak cina tau. pompuan, aku rasa dia pun sama cam aku lah. kecik-kecik dah gatal dan bernafsu. dia dia memang cheeky skit. sbb masa darjah 5 memang terselah kegedikan dia. hehe.
so dalam kelas tu, tangan dia and tangan aku selalu ada bawah meja gengam sekuat mungkin.. kadang-kadang aku raba peha dia.. dia raba peha aku.. hehe.amacam? korang pernah ke?

nama dia pun aku dah lupa.. tapi kalo tengok album lama.. teringat plak zaman mentah "straight" aku.. alahai...

Wednesday, 27 April 2011

aku akan berubah

lepas tu ko menyepi macam aku menyepi dulu.. aku tertanya-tanya.. ko tak tahu bahawa saat aku nampak ko keluar dari toilet tu adalah saat aku membuat keputusan untuk jadi diri aku. aku nak buktikan pada semua betapa beharga nya aku. yes, im gonna show you how valuable i can be!

ko tak tahu aku dah berapa hari tak makan nasi, aku everyday aku pergi gym.. aku jadi semangat bila aku ingat saat kau keluar dari toilet tu.. aku kecewa qi..
aku menangis sendirian sebab aku tahu.. perasaan aku pada ko bukan setakat abang atau adik.. tapi atas dasar cinta seorang insan. Maafkan aku qi.

Ko ingat tak aku cite kat ko yang ada sorang mamat buff nak kat aku, dia sayang aku gila gila qi..
aku terima cinta dia walau aku tahu, aku tak sayang dia macam aku sayang ko..
aku tahu, one of the reason aku terima dia sebab aku nak lupakan ko.. tapi ternyata aku silap, aku masih tak dapat lupakan ko..

then semalam aku keluar ngan ko.. ko cakap ko sedih sebab aku tak sudi cium ko lagi...
ko nak tahu kenapa? sebab aku tak nak kecewa, ciuman aku bukan untuk semua orang qi.. ciuman aku untuk orang yang aku sayang... yang aku cinta.. aku tangiskan cinta qi..

ko selalu feeling cakap ko ingat kisah lama ko sampai ko takut nak bercinta.. yes, aku terima..
malahan aku pun ada sejarah aku.. tapi aku tak pernah cerita kat ko.. nanti-nanti  .. aku akan cerita...



tadi aku call ko, tanya ko kenapa tak msg aku pun.. padahal aku saja nak tengok ko camne..
ko cakap ko sentap dengan message aku malam tadi..
hehe.. kalau ko baca betul-betul, betul apa yang aku cakap tu.. ko anggap aku macam kawan biasa je. so my kiss will be nothing for you. tak yah nak feeling sangat k..


and let me tell u.

I'LL BE BACK. 
YOU JUST GONNA WAIT
AND
IM GONNA SHOW YOU 
HOW VALUABLE 
I CAN BE!

kau takkan pernah sayang aku

Andai kata kau bukan milikku maka, aku lepaskan kau walaupun susah untuk merelakannya. Apa saja demi untuk melihat kau bahagia.


Maafkan aku qi, aku bukan berniat untuk menyepi.. tapi untuk melihatmu kini ... aku yang akan bersedih..
aku terlalu sayang pada ko...

Seriously, aku tak sangka hubungan kita akan berkekalan sampai macam ni, dulu aku ingat aku just have fun je dengan ko sampai hari demi hari.. hatiku terpikat.
Yes, salah aku untuk mencintaimu.. tapi apakan daya, aku hanya manusia biasa. terlalu mudah jatuh cinta pada insan yang mengambil berat akan diriku.

Ko nak tahu, dalam tempoh perkenalan kita, perkara paling aku sedih bila aku nampak lovebite kat leher ko, seriously aku sedih gila walaupun aku tak tunjuk depan ko, patut haritu ko terus terkam aku masuk bilik ko, rupanya ko tak nak tunjuk lovebite kat leher ko kan. aku pulak terlalu bodoh.. yelah ingat ko jadi camtu sebab dah seminggu tak jumpa. yelah.. hari-hari ko message aku LOVE YOU, MISS YOU.. tolonglah qi, ko jangan mudah menabur janji, aku tahu ko ada kisah silam, ko pernah kecewa, tapi jangan sampai ko mempermainkan hati orang lain..

ko bagi alasan cakap tu adik angkat ko yang cubit-cubit, tolonglah, aku bukan bodoh.. yea.. aku bodoh kerana terlalu sayangkan kau..

then, lepas tu ko ingat tak, masa kita jalan-jalan kat tepi tasik tu,.. ko ada nampak lovebite aku kan.. aku wat dunno je  sebab memang niat aku nak balas dendam... Aku saja bagi ko nampak, then ko tanya and buat dunno je.. aku kecewa..

then masa kat sauna tu, seriously, aku ingat aku dah boleh anggap ko macam kawan biasa je.. tak nak dah feeling-feeling ngan ko.. tapi lepas aku nampak ko keluar dari toilet ngan jantan tu .. aku terkesima.. serious aku terkejut.. masa tu luluh nya hatiku tuhan je tahu... serious aku kecewa..

ko tak tahu qi, aku pergi jumpa mamat yang ko project dalam toilet tu masa ko tengah mandi, aku romen ngan dia sebab aku tahu dia taste kat aku.. tapi niat aku hanya tahu, nak tanya tentang ko dekat dia..
and betapa aku kecewa bila dia cakap kat aku dia fuck ko.. seriously, hati aku down gila babi.

terus aku maki hamun dia. kesian jugak dia aku tengok. terpinga-pinga.. sorry ye cik abang..

then masa ko nampak aku keluar dari toilet ngan chinese tu, aku tak buat apa pun.. aku tak leh buat ngan dia sebab aku kecewa dah.. aku terbayang saat ko keluar dari toilet tu.. aku kecewa qi. aku sedih...

masa balik tu ko perasan aku marahkan ko.. ko diam.. then malam tu ko message aku.. cakap kat aku.. yang ko perasan aku tengah marah, yes, aku memang marah.. then aku cakap yang aku kecewa ngan sedih ngan diri ko.. then ko balas cakap aku muda, cute dan perjalanan aku  jauh whatever.. aku tak nak dengar mende tu qi, yes aku tahu, aku hensem, aku ada rupa, and aku muda tapi semua tu tak bermakna kalo aku asyik bersedih je..

lepas tu ko menyepi macam aku menyepi dulu.. aku tertanya-tanya.. ko tak tahu bahawa saat aku nampak ko keluar dari toilet tu adalah saat....

(bersambung)

Terjebak dengan budak satu camp PMR

hi.
kali ni nak cerita tentang kisah aku masa pergi kem elit PMR, Seriously, aku ni antara best student jugak lah kat sekolah aku.. pernah masuk top ten jugak kalo dari segi result tu. hehe . bangga jugak. :)

Terus dipendekkan citer, aku kenal dengan sorang mamat ni, not bad looking, badan ok. and dia banyak tahi lalat kat badan, tapi muka dia hensem lah.

malam tu, time nak tido, aku dah plan nak tido tepi dia.. so malam tu, time pukul 3 pagi camtu.. aku mulakan kerja aku .. tangan aku berbelit macam ular dalam selimut nak pegang batang dia.. seriously not bad. and last2 kantoi ngan dia.. sampai terlari ke katil sebelah aku. haha.tapi kiteorang chill je. dia tak marah pun.. just esok tu dia cakap kat aku.. yang dia tak sangka aku buat camtu kat dia,yelah aku pakai songkok kot pergi kem tu. heheh. but then,. kiteorang still lagi kawan.. then sekarang aku dah terputus hubungan dengan dia.. sebab dia kan budak sekolah lain, dengar citer lepas, pmr, dia dapat sambung SBP, aku plak pergi mrsm. tapi aku tak lama duk mrsm. tak de life. aku decide keluar balik. balik sekolah lama aku :D

//ps: dia ada sorang kawan, not bad looking gak. tapi bau badan.. busuk gila. rasa nak beli deodarant and perfume nak sembur2 kat badan kawan dia tu..

** terlupa nak update tentang kisah aku masa sekolah rendah tentang berpegang tangan dalam kelas sambil gersang ooo.

Tuesday, 26 April 2011

Terjebak dengan rakan sekelas

Kisah aku dengan kawan-kawan bermula masa form 1..

time form 1 dah ada yang bising-bising cakap "bestnya lancap.." , please lah. bagi aku mende tu tabu gila. yelah . aku dah baligh masa darjah 5 walaupun aku bersunat form 1.. seriosly, aku memang dah pancut and siap telan lagi first air mani aku masa darjah 5, waktu tu aku yang pancutkan sendiri. aku intai abang aku lancap, then tak tahu apa yang di buat dengan goncang batang dia tu.. so , last-last aku ambik cd james bond , skip time dia tengah project sambil aku goncang je batang aku tanpa arah tuju sampai lah aku rasa syok gile sampai terpancut first air mani aku. Seriously aku cuak gila time tu, aku ingat ke pendarahan apa... then aku pun tak tahu kenapa bengap sangat aku pergi jilat and telan air mani aku tu, maybe sebab takut kot . yelah takut kantoi sebab tengok cd dalam bilik mak ayah aku. huhu..

Then ni plak kisah aku masa form 2, masa tu ada perkhemahan pengakap, so dalam khemah malam tu aku ada 3 orang, semua kawan aku.. sorang tu main raba-raba batang.. aku bagi jelah.. letih dah marah kawan aku tu,. tapi dia buat dunno je.. then tetiba dia blah.. keluar dari khemah tu..
then , masa ni lah adengan ringan2 yang best terjadi masa zaman sekolah aku.. dengan member aku nama A, dia ni not bad hensem dia, setanding ngan aku... ehehe. batang dia tirus panjang je.
nak dimulakan cerita, lepas member aku keluar, aku ngan dia tetiba je berubah tangan..tangan dia merayap kat konek aku dan tangan aku merayap kat konek dia.. ikut hati nak je aku cium mulut ngan dia time tu, tapi tak berani plak. hehe so, kiteorang main goncang-goncang sampai lah kawan aku tu masuk khemah semula, totally spoil gile member aku sorang tu. tengah syok-syok layan, dia main serbu and dia buat bising plak cakap aku ngan member aku beromen. haha. tapi perkara tu senyap camtu je.. cuma aku bertiga je tahu tentang kisah ni, sampai lah bulan lepas, aku bagitau perkara ni dekat member baik aku. dia pun cool je. yelah . kiteorang classmate ko masa sekolah dulu..
Then hari esok tu, aku ngan member aku tu segan gila nak pandang muka. malu lah. hahah..
kelakar2..
and tak sangka.. dia satu kelas ngan aku dari form4 sampai lah masuk u, tapi dekat U , dia ambik course lain. mujur. and aku pun tak rapat mana ngan dia. just msg2 camtu jedalam facebook.

Monday, 25 April 2011

Terjebak dengan sonsang adik beradik

Dah lepas kisah aku dengan jiran perempuan aku masa aku umur 7 tahun...
sekarang kisah aku dengan abang dan adik lelaki aku plak..

seriously, dulu aku selalu salahkan abang aku sebab aku jadi gay, jadi minat lelaki!
seriously aku benci gila abang aku dulu.. tapi last-last.. dan umur 18 tahun.. aku dah boleh redha..
mungkin ini dugaan bagi hidup aku.. bukan aku minta nak dilahirkan meminati kaum sejenis..

Ok, dulu abang aku duduk asrama, so time dia balik umah cuti.. dia selalu suh aku pegang konek dia. aku pun masa tu kecik lagi.. baru 7/8 tahun.. mentahlagi.. so layan je lah.. sampai satu ketika.. aku merasakan aku ketagih.. huhu. sedih kan.. serious kalo boleh aku tak nak ingat mende ni. sebab mende ni lah yang buat aku kecewa ngan diri aku..

aku ingat abang aku buat mende ni dekat aku je.. rupanya dekat adik lelaki aku jugak..
macam mana aku boleh tahu? sebab aku pun pernah main raba-raba ngan adik aku waktu aku sekolah rendah.. siap isap batang lagi.. huhu. seriously memang rasa nak menangis bila ingat zaman tu.. aku dah macam merosakkan adik aku jugak.. aku sama ngan abang aku.. huhu. tapi aku tahu.. ni mesti kerja abang aku yang paksa adik aku layan nafsu dia.. mujurlah abang aku tu tak liwat kiteorang .. adui. mesti gempar kalo abang aku liwat aku ngan adik aku. adui.. maybe abang aku pun tak matang lagi masa tu.. baru form 1/2 .. baru tahu seks tu apa.. nak bagi feeling.. suh adik raba konek dia. adui.. kelakar jugak bila aku fikirkan. hahaha..

//dunia aku yang penuh pancaroba.. kalo boleh.. aku tak nak lalui zaman kanak-kanak macam tu. huhu Kenapa aku diuji macam ni, Ya Allah.. Kenapa? aku tak sekuat yang Kau sangka.. huhu..